Marketing - en markedsorienteret studieretning

HHX Rønde Marketing
På HHX Marketing i Rønde tænker vi ud af boksen. Der er i høj grad tale om en studieretning for kreative unge, som ønsker at omsætte kringlede tanker og ideer til finansielt holdbare projekter og erhvervsløsninger. En uddannelse med plads til alt det skæve og innovative, som er uundværligt for fremtidens erhvervsliv.

Skab din egen fremtid
På HHX Marketing har du studieretningsfagene afsætning og virksomhedsøkonomi på A-niveau.Fag som giver dig et grundigt kendskab til fagområder som kundepsykologi, produktudvikling og salg samt intern virksomhedsøkonomi.

Du lærer at analysere virksomhederne fra A til Å. Derefter der stillers skarpt på innovation, så du lærer at omdanne dine kreative ideer til nyskabende løsninger, målrettet virksomhederne. En kompliceret proces, som HHX Marketing hjælper dig igennem med at gennemskue og udvikle, så hele dit potentiale kommer frem i lyset.

”Jeg fik lov til at være kreativ i gymnasiet, og fik bl.a. kickstartet kultur-projektet Rampen i Ebeltoft i 2. G, som har fyldt utrolig meget siden. Vi fik en stor indsigt i den virkelige erhvervsverden gennem virkelighedsnære eksempler og opgaver! Nu studerer jeg Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Her kan jeg trække på min viden fra gymnasiet om målgrupper, markedsforståelse og markedsføring. ”, Esther Mogensen, tidligere elev.

 

Innovation for de kreative
På HHX Marketing arbejdes der målrettet med innovation. Set i et fremtidigt perspektiv er innovation helt uundværligt. Vi skal omtænke gamle systemer, for at udnytte vores ressourcer bedre. At lære at tænke nyt er imidlertid ikke så enkelt. Det kræver viden og erfaring at kunne vende alt på hovedet. Det ruster vi dig til på HHX Marketing med udgangspunkt i virkeligsnære cases. Du får mulighed for at teste dine kreative evner i samarbejde med lokale virksomheder.

En studentereksamen med muligheder
Ud over de erhvervsrettede fag som erhvervsjura, international økonomi og afsætning, modtager du også undervisning i klassisk gymnasiale fag som dansk, matematik, historie, engelsk og samfundsfag. Herved sikres du flere valgmuligheder, efter færdiggjort studentereksamen. Derudover kan du tilvælge forskellige valgfag som fx psykologi, matematik, organisation m.m. Nye indgangsvinkler som kan gøre din profil endnu stærkere.

Media Camp – for dig der elsker medier
På VID Gymnasier afholder vi hvert år en Media Camp på tværs af uddannelser, årgange og fag. En begivenhed hvor du lærer at forholde dig kritisk til alle de nyheder, videoer, fotos og film, vi dagligt bombarderes med. Derudover får du mulighed for selv at arbejde med medier i samarbejde med skolens øvrige elever. VID Media Camp afsluttes med en stor galla-fest, hvor de bedste ideer og produktioner belønnes.

Videreudannelsesmuligheder
Find information om videreuddannelsesmuligheder her: https://ug.dk/vaerktoej/adgangskortet/

 

 

Vil du vide mere?

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere, der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Studieretninger

Vi tilbyder tre forskellige studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den, der passer til dig. Har du spørgsmål, så husk at vores studievejledere altid er klar til at hjælpe dig.