SportScience HTX Grenaa

SportScience
Drømmer du om en fremtid som fysioterapeut, sygeplejerske eller sportslæge? Så er studieretningen SportScience på HTX i Grenaa det perfekte valg. Her får du en højere teknisk studentereksamen, som stiller skarpt på krop og bevægelse. En spændende ungdomsuddannelse for dig, der gerne vil mikse læring og sport.

Tæt på virkeligheden
På HTX er undervisningen virkelighedsnær og praktisk orienteret. Vi tester og afprøver løbende det, som vi læser om. Niveauet er ligeså højt som på STX-gymnasiet, men i stedet for at satse bredt koncentrer vi os om de teknologiske og naturligvidenskabelige fag. Derudover er der fokus på nuet og fremtiden i undervisningen, frem for fx på det gamle Grækenland. Det giver dig en mere aktuel ungdomsuddannelse, som du lettere kan spejle dig i. En uddannelse som er i tråd med virkeligheden.

Venskaber for livet
Hvis der er noget, der kendetegner klasserne på SportScience, er det et helt særligt sammenhold. Det skyldes uden tvivl de mange sportslige begivenheder, som eleverne deltager i sammen. Her lærer du ikke kun at nå dine egne mål, men også at samarbejde i hold. Udover idrætten, er der også mange andre hyggelige aktiviteter og festligheder, som skaber venskaber på tværs af klasser og årgange.

Så søger du gode venner og socialt sammenhold, er SportScience det rigtige sted for dig.

Undervisning under havets overflade
Når du er studerende på HTX SportScience i Grenaa, får du ikke kun en studentereksamen med dig videre i livet. I løbet af dine tre år på skolen får du også mulighed for at tage et dykkercertifikat. Et tilbud som altid vækker stor begejstring – for det er noget helt særligt at tage et dykkercertifikat. Det kræver mod, viden og træning, men som med alt godt i livet, er det kampen værd. Det er din adgangsbillet en helt ny verden af oplevelser under havets overflade.

En sund balance – fag og valgfag på Sportscience
På SportScience får du bioteknologi på A-niveau og idræt på B-niveau. Herved får du mulighed for både at skabe det rigtigt faglige fundament målrettet drømmestudiet, samtidig med at du kan motionere og dyrke dine sportslige interesser. En sund balance der styrker din læring og motion samt sammenholdet i klasserne.

Udover dine kernefag i bioteknologi og idræt, undervises du også i klassiske gymnasiale fag som fx biologi, idéhistorie, engelsk, dansk, matematik, fysik, samfundsfag samt HTX-fag som teknikfag, teknologi og kommunikation og IT. Alt i alt en ungdomsuddannelse på højt niveau med plads til læring, sport og socialt samvær.

Videreudannelsesmuligheder
Find information om videreuddannelsesmuligheder her: https://ug.dk/vaerktoej/adgangskortet/

Vil du vide mere?

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Studieretninger

Vi tilbyder flere studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den der passer til dig. Har du spørgsmål husk vores studievejledere altid sidder klar til at hjælpe dig.