Sportslinjen HTX Grenaa

Sportslinjen
Drømmer du om en fremtid som fysioterapeut, sygeplejerske eller sportslæge? Så er Sportslinjen på HTX i Grenaa det perfekte valg. Her får du en højere teknisk studentereksamen, som stiller skarpt på krop og bevægelse. En spændende ungdomsuddannelse for dig, der gerne vil mikse læring og sport.

Tæt på virkeligheden
På HTX er undervisningen virkelighedsnær og praktisk orienteret. Vi tester og afprøver løbende det, som vi læser om. Her er fokus på den naturvidenskabelige og teknologiske verden omkring os og det der sker lige nu. En uddannelse som er i tråd med virkeligheden.

Venskaber for livet
Hvis der er noget, der kendetegner klasserne på Sportslinjen, er det et helt særligt sammenhold. Det skyldes uden tvivl de mange sportslige begivenheder, som eleverne deltager i sammen. Her lærer du ikke kun at nå dine egne mål, men også at samarbejde i hold. Udover idrætten, er der også mange andre hyggelige aktiviteter og festligheder, som skaber venskaber på tværs af klasser og årgange.

Så søger du gode venner og socialt sammenhold, er Sportslinjen det rigtige sted for dig.

En sund balance – fag og valgfag på Sportslinjen
På Sportslinjen får du bioteknologi på A-niveau og idræt på B-niveau. Herved får du mulighed for både at skabe det rigtigt faglige fundament målrettet drømmestudiet, samtidig med at du kan motionere og dyrke dine sportslige interesser. En sund balance der styrker din læring og motion samt sammenholdet i klasserne.

Udover dine kernefag i bioteknologi og idræt, undervises du også i klassiske gymnasiale fag som fx biologi, idéhistorie, engelsk, dansk, matematik, fysik, samfundsfag samt HTX-fag som teknikfag, teknologi og kommunikation og IT. Alt i alt en ungdomsuddannelse på højt niveau med plads til læring, sport og socialt samvær.

Videreudannelsesmuligheder
Find information om videreuddannelsesmuligheder her: https://ug.dk/vaerktoej/adgangskortet/

Vil du vide mere?

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Studieretninger

Vi tilbyder flere studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den der passer til dig. Har du spørgsmål husk vores studievejledere altid sidder klar til at hjælpe dig.