Mere end en skole...

Skolen er mere end fed undervisning…

Viden Djurs har et traditionsrigt studiemiljø med mange tilbagevendende kulturelle og festlige begivenheder og events, som går under betegnelse Svederen.

I løbet af skoleåret arrangeres en række arrangementer i form af foredrag, kaffemøder, gallafest for nuværende og gamle elever, fester, fredagscaféer, politiske valgmøder, juletræspyntning og meget mere. Hvert år kommer nye traditioner til.

Elevråd

Elevrådene på Viden Djurs er de studerendes officielle repræsentation og varetager dine interesser overfor skolens bestyrelse, ledere og lærere.

Som elevrådsmedlem har du mulighed for at øve indflydelse på mange af de beslutninger, der tages i skolens dagligdag.

På Viden Djurs har vi 3 elevråd, et på N.P. Josiassensvej og et på Århusvej, begge i Grenaa og et på Skrejrupvej i Rønde.

Åben skole

Det er fedt at gå i skole og følge undervisningen på vores ungdomsuddannelser, men alt det fede stopper ikke her. På Viden Djurs er der igennem en lang række tilbud mulighed for at få endnu mere ud af vores store fællesskab.

Det hele foregår i din fritid

Den mest seriøse del handler om studier og mulighederne for at øge dine kompetencer. Efter skoletid kan du gå i værkstederne på Århusvej og bruge de faciliteter til netop dit projekt. Lektier laver du bedst i en af studiecafeerne på Viden Djurs. Mangler du lige et enkelt fag eller to for at komme ind på drømmeuddannelsen, har vi også tilbud om at følge sådan nogle en eftermiddag om ugen. Hvis du har planer om at få dit eget firma, kan du mødes en aften om ugen med dem af dine kammerater, der har samme drøm.

Vi går rigtig meget op i sport her på stedet. Faktisk så meget, at vi har vores egen idrætsforening, nemlig Viden Djurs Sport. VIDS, som idrætsforeningen også bliver kaldt, arrangerer fodboldturneringer, aktivitetsdage, løb, zumba, svømning og parkour. Derudover har du adgang til at booke bane og spille i tennisklubben samt blive medlem af Fit & Sund med klækkelig rabat.

Fest og ballade skal der også være plads til, og vi har masser af det. Fællesfester, gallafester og fredagscafeer er spredt med løs hånd over skoleåret, så du får mulighed for at hygge dig med dine kammerater over en gang dart og en øl eller på dansegulvet.

Skolen slutter altså ikke med sidste lektion. Ikke på Viden Djurs.

Fester og Fredagscaféer

Fester og fredagscaféer skaber et godt studiemiljø

På Viden Djurs lægger vi vægt på social trivsel. Derfor tilbringer vi gerne mange timer sammen også uden for klasseværelset.
Alle arrangementer vil blive postet på Facebook eller blive annonceret på infoskærmene.

Så gør dig selv og dine kammerater en tjeneste, og følg med i skolens sociale liv. Det bliver en bedre og sjovere fest, hvis du er med.

 

Fester
Flere gange om året holder vi fester. Det kan være en intro-, en gallafest eller en gymnasiefest.

Fredagscaféer
Hygge med kammeraterne inden weekenden.

Studie café

Har du brug for hjælp til dit studie har vi vores Studiecaféer.

Studiecaféen er et sted, hvor du alene eller sammen med kammerater kan komme og lave lektier. Der vil altid være lærere til stede, som kan hjælpe og vejlede dig. Du kan også få gode råd fra andre studerende, og det er en god måde at få lavet hjemmeopgaver på. Tidspunkter og form fremgår af jeres skema

Vi skaber rammerne

for et sundt studie miljø, hvor der både er plads til den seriøst undervisning men også rum for sjov og anderledes aktiviteter på tværs af årgangene.