Forskellige vinkler på kryds og tværs

Fire gange om året arbejder vi på helt nye måder på tværs af klasser, årgange og uddannelser på VID Gymnasier. Den almindelige undervisning er afløst af et tema, der belyses fra forskellige vinkler på tværs af hhx og htx.

Innovation Camp

Vi vil skabe iværksætterånd og ildsjæle. Hvert år afholder vi en Innovation Camp, hvor alle studerende giver kreativiteten frit spil og arbejder med at skabe værdi for vores omgivelser – og os selv. De studerende skaber innovative produkter og virksomheder, og resultatet bedømmes og belønnes af ledere og medarbejdere fra vores samarbejdsvirksomheder.

Sport og Event Camp

På vores sportslinjer sammensættes skemaet, så der er tid til både morgentræning og undervisning i løbet af skoledagen. I Sport og Event Camp arbejder alle studerende på VID Gymnasier med bl.a. at arrangere og afvikle håndbold- og fodboldstævner. Andre arbejder med undersøgelser af sammenhængen mellem idræt, ernæring og sundhed. Det hele krydres med foredrag om sport og oplevelsesøkonomi.

Media Camp

Dagligt bombarderes vi med nyheder, videoer, musik, film og computerspil fra alle sider. Der er brug for bevidste og kritiske medieforbrugere, der forstår, hvordan forskellige medier fungerer. Det lærer du hos os.

Hvert år arrangerer VID Gymnasier en Media Camp, hvor alle arbejder med medier på tværs af årgange og klasser. Campen afsluttes med en stor gallafest, hvor de bedste produktioner og ideer belønnes.

Global Camp

ALLE studerende på VID Gymnasier er på studierejser. Vi trækker viden fra hele verden med hjem på skolen. I Global Camp arbejdes der med at udvikle økonomisk og økologisk bæredygtige ideer og løsninger, der kan skabe arbejdspladser og vækst i den 3. verden. Bl.a. stiller alle studerende deres arbejdskraft til rådighed én dag, og deres løn går til et internationalt projekt.

Lige nu samarbejder vi med 4 andre skoler om et projekt i Ghana.

Fingeren på pulsen

Innovation fremstår som den bærende kompetence og drivkraft i alle vore uddannelser og fag.